sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Hyvää joulua!!

Nyt vihdoin näin neljäm kuukauden jälkee saapui mun edellisen host-isä joululahja :D Hahah hullun hyvä!! Mein mama lähetti paketin marraskuun alussa ja odottelin sitä sitten koko marras-, joulu-, tammi- ja helmikuun :D Vihdoin nyt maaliskuussa se saapui perille. Ehti se tuossa ajassa ja jo kerran kastumaan, hajoamaan, homehtumaan ja palaamaan Suomeen. Paketti sai kuitenkin tosien mahdollisuuden ja se saapui onnellisesti n. kahdessa viikossa perille.

Jouluna annoin mun host-isälle piene paperilapun lahjaksi, jossa oli sitten taattu se, että hän varmasti tulee saamaan lahjansa. Joulun jälkeen sillä oli myös synttärit, joten laskettiin tämä tuleva joululahja myös synttärilahjaksi, koska se oli ihan suomesta asti lähetetty hänelle. Nyt sitten vihdoin kolmen kuukauden jälkeen sain annettua paketin hänelle. Torstaina kävin sen perheen kanssa illallisella ja ojensin ylpeänä hänelle Päijät-Häme a la carte - Kirjan!! Ja Ademar (host-isä) RAKASTI sitä!! Napakymppi tämä lahjavalinta!!


Kirjan etusivulle on kirjotettu: Ademarille Hannalta, parhaalta suomalaiselta tyttäreltä.

Myöhemmin mentiin mun host-äidin Anan kanssa leffaan. Mentiin katsomaan brasilialaista elokuvaa nimeltä Bruna Surfistinha. Ei ihan lasten katsottavaa. Se on tosi tarina tavallisesta tytöstä, joka päättää ryhtyä huoraksi. Ihan hullu leffa oikeesti, mut ihan mielettömän hyvä! Sit siitä tuli ihan hullun kuuluisa, kun se alkoi pitää blogia sen työstään ja tarina jatkuu hullusti. Jos kiinnostaa niin googlettakaa, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti