sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Hei Hei Fernando




Eilen oli mun ystävän Heloisan synttärit ja mentiin illalliselle kavereitten ja sen perheen kanssa. Annoin Heloisalle lahjaks yhet korvikset suomesta ja marimekon kukkaron. Kai se niistä sit tykkäs...toivottavasti :D Myöhemmin illalla mun oli tarkotus mennä kavereitten kanssa viettämään meksikolaisen Fernandon läksiäisiä yhelle klubille, mutta ne sitten sulavasti löysi toiset bileet ja hylkäs mut kun en voinu mennä kysymättä mun host-vanhemmilta niin päädyin sitten jo puoleen yöhön mennessä kotiin. Kiltti tyttö siis!
Tänään sitten meidän oli tarkoitus mennä lounaalle mun edellisen host-perheen ravintolalle lounaalle. No klo 11 aamulla yritin soittaa Fernandolle, mutta eihän se sitten vastannut joten mentiin Loten ja Marien kanssa keskenämme ilman niitä unikekoja. Herätettiin ne sitten iltapäivällä neljän aikaa, kun tupsahdettiin Leonien (saksa) talolle, jossa ne oli yöpyneet. Siinä sitten vietettiin viimeset tunnit Fernandon kanssa ennen kuin sen piti lähteä takaisin sen omaan kaupunkiin. Tiistaina se lähtee takasin meksikoon. Nähtiin se nyt sitten viimeistä kertaa ennen kun mennää sitä moikkaamaan MEKSIKOOON!!! Matkalla linkkuasemalle meidät yllätti ihan mieletön sade ja kastuttiin aivan täysin. Sateen takia Fernando meinas myöhästyä sen bussissta :D Lotte tuli vielä illalla meille illalliselle ja hengailtiin meijän perheen kanssa siinä sitten illallispöydässä.

Ainiin!! Viimeyönä täällä käännyttiin takasin talviaikaan eli tällä hetkellä aikaeroa on taas 5 tuntia. Sit kun siellä siirrytään kesäaikaan niin palataan taas siihen iki ihanaan 6 tunnin aikaeroon <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti