torstai 23. joulukuuta 2010

aatonaatto!

Hou hou!
Kristen(USA) oli meillä yötä viimeyön ja valvottiin kolmeen asti kattoen huonoja leffoja ja pilkkien sohvalla. Aamulla piti herää kympiltä ja lähteä ravintolalle. Meillä oli mun host-äidin kanssa yhdeltä manikyyri ja pedikyyri. Nyt on kynnet niin nätteinä! Mulla on joulunpunaset varpaan ja sormien kynnet! Hauskaa! Tunnen itseni vaan jotenki tosi leidiksi, kun istuin siinä tuolissa ja se nainen hääräs siinä mun kynsien parissa. Ihan prinsessa olo!
Eilen käytiin vuokraamassa meille ravintolalle JOULUKUUSI! Oottekos ennen tuollaista kuullu. Vuokrattava joulukuusi :D Ihan hullua menoa täällä. Se on muovinen ja oikeestaan aika ruma. Ihme rusetteja ja jotain asioita täynnä. Vähän erilainen tyyli kuin siellä koto Suomessa. Voitteko kuvitella, että Kristenin brasilia perheessä on ollut joulukuusi jo melkein 2 kuukautta. Ja niillä kävi suunnitelija koristelemassa sen! Ihan tosi mitä tää meno oikein on :D Eihän tää ees tunnu miltään joululta!
Tänään tuli sukulaisia tänne. Huomena vietetään päivä varmaankin niiden kanssa ja yö ja juhlitaan joulua. Ihmiset on vaan kyselly että mitä sä teet joulua, aiotkos mennä tonne yökerholle. Mitä ihmettä :D Täällä mennään bailaamaan jouluaattona. Miten outoa. Saas nähdä mitä tapahtuu huomena. Mun kaveri Maycon tulee viettämään illan meidän kanssa. Ihan kiva niin sitten on jotain seuraa, kun noi vanhemmat kuitenkin lörpöttelee kokoillan jostain mistä mulla ei ole mitään hajua. Huomena tai ylihuomena teen tänne raporttia millainen oli brasilialeinen jouluaatto, mitä syötiin, mitä tehtiin ja paras mitä lahjoja saatiin. Tai saatiinko mitään :D Joulupukkikin tulee huomena kuulemma kello 9 illalla :D Millanen joulupukki sieltä tulee. Onkohan se ihan aito Suomalainen, en usko.
Hyvää aatonaattoa suomeen täältä Brasiliasta!!!

1 kommentti: