maanantai 13. joulukuuta 2010

Loppu matka ja paluu!

Noh seuraavat kaksi päivää vietettiin pitkälti autossa. Aamulla käytiin vielä vierailemassa muutamassa kohteessa kuten Mini mundossa. Mini mundo tarkoittaa pientä maailmaa. Sinne oli rakennettu semmonen mimiatyyri kaupunki. Aivan mahtava! Ostettiin myös paljon suklaata sieltä. Gramadosta lähdettyämme ajoimme pitkälti 6 tuntia kunnes saavuimme määrän päähän. En vaan millään muista sen kaupungin nimeä. Oltiin siis matkalla Paulinan host-isän siskon luo. Sinne saavuttuamme oltiin todella väsyneitä. Illalliseksi saatiin Churrascoa sitä tunnettua grilli lihaa, suolaista ja rasvasta! Illallisen jälkeen käytiin katsomassa kaupungin jouluvaloja ja sen jälkeen petiin!
Aamulla Lähdettiin kahdeksan aikaan ajamaan kohti toisen siskon kotia. Sinne matkaa kesti taas joku suunnillen 5 tuntia. Matkalla pysähdyttiin lounastamaan ja tästä osavaltiosta ei selvästikään löydy mitään muuta ruokaa kuin CHURRASCOA! Ja tässä paikassa se ruoka oli ihan kamalaa. Siskolle päästyämme ekana mentiin jääkaapille. Tarkoitus ei ollut jäädä sinne yöksi mutta vanhemmat päätti, että oltiin matkustettu jo ihan tarpeeksi. Sitten vietettiin loppupäivä siellä hengaillen ja kertoen omista kotimaistamme niille sukulaisille. Illalliseksi meillä oli TAAS sitä kaikkien rakastamaa herkullista CHURRASCOA! Alan olemaan aika täynnä tota lihaa ja perunasalaattia. Hyi ei enempää kiitos!
Hyvin nukutun yön jälkeen aamulla lähdettiin kymmenen aikaan ajamaan kohti Host-isän kotitaloa. Se oli siis todellakin keskellä ei mitään. Ajettiin läpi pikku kaupungin, jonka jälkeen alkoi pelkkää hiekkatietä. Ajettuamme n. 2 tuntia sitä huonoa tietä pitkin kukkuloiden ja peltojen keskeltä löytyi pieni kylä. Noh ei vieläkään saavuttu perille vaan jatkettiin kylän läpi ja vielä huonompaa tietä pitkin niin monttuun ettette voi edes kuvitella! Keskellä mitättömyytä oli maailman söpöin puinen talo ja maailman söpöin brasilialainen isoisä! Siellä oli lehmiä ja kanoja ja kissoja ja muita elukoita. Mentiin lounaalle serkkujen taloon joka on ihan naapurissa ja saatiin CHURRASCOA! Vietettiin siellä iltapäivä ja kierrettiin niiden puutarhaa. Voitteko kuvitella, niillä oli puutarhassa vesimeloonia, papaijaa, appelsiineja, mansikoita, punajuuria ja kaikkea muuta kummallista. Ainiin ja paras mitä sieltä puutarhasta löyty oli tupakka. Naurettiin sille ku niillä kasvo tupakka kasvia kukkapenkistä :D
Myöhemmin sitten käytiin pelaamassa biljardia serkkujen kanssa ja yritettiin napata tipuja. Pitkän yrityksen jälkeen onnistuttiin vihdoin! Illalla pelattiin brasilialaisia korttipelejä ja RISTISEISKAA.
Aamulla herätessämme oli kamala myrsky ja kaatosade. Lounaan jälkeen oli aika sanoa heipat ja lähteä ajamaan kohti kotia. Napattiin pari lehteä tupakkakasvista mukaan muistoksi, haha kuinka hauskaa. Kotiin matkaa oli n. 6 tuntia ja sain matkustaa etupenkillä! Luksusta siis. Tytöt ja host-äiti nukku suuren osan matkasta, mutta minä pysyin hereillä ja pidin kuskin hereillä. Keskusteltiin portugaliksi kaiken maailman jutuista. On niin mieletöntä et pystyy jo puhuu kaikkea portugaliks aaahhh!!
Mentiin kaikki Paulinalle yöksi ja saavuttuamme sinne ihmeteltiin miksi kaikki kaapit oli auki ja tavarat leväällään. Paulinan huone oli yks sekamelska. Sit paulinan äiti tuli ja pyys meijät kattoo sen huonetta. Kaikki sen korulaatikot oli avattuna sängyllä ja korut viety. Vaatehuone oli ihan ympäriämpäri ja makuuhuoneen ikkuna rikottu. Sillä aikaa kun oltiin oltu matkalla joku oli murtautunu sinne kotiin. Ja se palvelija/kodinhoitaja oli nukkunu ja vahtinu taloa koko sen ajan. Ainoastaan tänä aamuna kun saavuttiin se neiti oli lähteny sieltä kotiin ja sinä aikana se talo oli ryvätty. Todella jees. Oli sieltä viety myös rikkinäinen dvd-kone ja sen äitin työ hommelit.
Että semmoista reissua kerrakseen taas :) Nyt ollaan perillä onnellisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti